top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vi är Välkomst-teamet, vill Du också vara med?


Som ni säkert har läst tidigare så startades ett välkomst-team upp i Sonfjällsbygden, för dem som har flyttat hit eller de som är sugna eller rent av på väg att bosätta sig i vårt område. Ett gäng ideella själar som gärna vill vara med att välkomna, genom att finnas till hands för alla möjliga frågor som kan dyka upp i och med att man flyttar till ett nytt samhälle. Allt från vart man hittar in i badhuset, vill vem som tränar barnen i fotboll, hur man hittar till återvinningen, var man hittar en bra badplats, var hittar man paketutlämningen.. Ja ingen fråga är för dum.

Behovet av detta har vi sett tidigare, men genom den långa pandemin har efterfrågan ökat markant! Nu gäller det bara att se till att synas och visa att vi finns!

Idag tänkte jag presentera alla som är med i teamet just nu, och kanske inspirera fler att vara med i vårt härliga gäng. Ett par gånger per år ser vi till att ses på riktigt med, vi i teamet tillsammans med nyinflyttade och andra som vill vara med och knyta kontakter.

Mer info om Välkomst-teamet och annan sådan info hittar ni under fliken "flytta hit" överst på hemsidan. Men jag bjussar även på en länk här så ni kan komma in direkt på rätt sida.

- Hör av dig om Du/Ni också vill vara med i välkomst-teamet!


Text och bild: Hedeinfo

bottom of page