Vi fixar det - igen!Jag brukar, för de mesta skriva om positiva händelser här på Hedeinfo. Eller ja, jag försöker hitta sådant att skriva om. Och det tänker jag göra även idag, fast det är otroligt tuffa tider för alla. Det är ju som om allt börjar om igen. Vi är tillbaka på ruta ett. Samma ruta som i våras. Men de känns verkligen att vi är mer förberedda nu. Även om de känns som om det är närmare oss denna gång. Vi vet liksom denna gång hur de hela kan bli. Olika omställningar går fortare och lite lättare. Det beslutas om olika restriktioner och begränsningar tidigare och snabbare. Folk backar och håller större avstånd igen. Vi påminner varandra och vi bryr oss om varandra.


Jag skulle vilja hylla personalen inom hela sjukvården och äldrevården här i Härjedalen lite extra! Efter första omgången i denna pandemi, visat det sig att deras arbete har varit avgörande!


Sedan vill jag skicka en liten extra tanke till alla i riskgruppen och dem som av andra skäl har isolerat sig i sina hem. Till stor del har de fått offra stora delar av den sociala biten. Inte träffa barn, barnbarn, vänner eller delta i de vanliga aktiviteterna som de brukar.