top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vi söker en ny medarbetare!


Nu har du chansen till ett spännande jobb härliga Härjedalen! Vi söker nu en platschef och erbjuder DIG en utmaning att vara med och bidra till företagets expansiva utveckling!


KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av personal- och resultatansvar, du är van att leda och motivera medarbetare. Stor vikt läggs på din förmåga att som ledare vara tydlig samt lösningsorienterad för ditt team och dina kunder. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet samt använder obehindrat svenska i tal och skrift. För att lyckas i rollen har du en förmåga att prioritera, fatta beslut och leda i en dynamisk och fartfylld miljö. I den bästa av världar kommer du från en bransch där du jobbat med ledarskap, daglig drift, försäljning och flöden (produktion, logistik eller butik). Du känner dig hemma i affärsekonomi, prognoser och uppföljningar. Som platschef har du en engagerad, empatisk och prestigelös ledarstil.


OM VERKSAMHETEN Möbelmästarna Härjedalen möblerar och inreder hem, fritidsboenden och anläggningar i Härjedalen. Vår butik är belägen i Hede, med en visningsyta på 1300kvm. I vår närhet har vi flera populära fjälldestinationer som Vemdalen, Funäsdalen, Ramundberget, Bruksvallarna och Lofsdalen. Landskapet Härjedalen erbjuder en storslagen natur med optimala förutsättningar för ett rikt friluftsliv!


MER OM TJÄNSTEN Du leder och har ett övergripande ansvar för det dagliga arbetet, försäljningen och personalen på Möbelmästarna Härjedalen. Med ett tätt samarbete med ägarna som sätter mål och visioner. Kunder kommer till butiken men du arbetar också proaktivt med kund- och marknadsbearbetning för att öka försäljningen. Du utvecklar verksamheten och upprättar arbetsscheman och anpassar bemanning efter kundflöde och leveranser.

OM VÅR PERSONAL Vi vill att vår personal ska trivas och tycka att arbetet på Möbelmästarna Härjedalen är stimulerande och roligt. Därför arbetar vi för att alla medarbetare ska vara delaktiga, ha eget ansvar och kunna påverka samt vara en viktig del av teamet.

För att du ska trivas hos oss behöver du därför lockas av att ta initiativ samt vilja utveckla din roll, teamet och dig själv. Du behöver också vara självgående samt vara starkt ansvarstagande. Det är ett tight team så alla behöver ha en överblick och förståelse över hela flödet, från första kundkontakt till färdigt möblemang, samt vara flexibel för att hoppa in där det behövs. Samtliga behöver kunna jobba både självständigt samt i samarbete med andra. Periodvis är det mycket högt tryck så du behöver även gilla när det är full fart.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående vi arbetar med löpande urval, vi ser fram emot din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse.


Text och bild: Möbelmästarna Härjedalen

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page