top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vi väljer Sonfjällsbygden: tjejen på hojen, de är jag de!


Här har vi Kia Stugholm, ett nytt ansikte som vi kommer se på Hede Företagargrupp kansli. Kia kommer från Östersund men är född och uppvuxen i Brunflo. Hon gick 4-årig tekniskt gymnasium med inriktning mot elkraft. Under många år har hon arbetat på en byggfirma som heter Brogården och det senaste projektet som de genomförde var på Klockarfjället i Vemdalen. 


Det var kärleken som förde henne hit till vårt område i Härjedalen och hon bor numera i Vemdalen. Det var ju även det som gjorde att hon sökte tjänsten på kansliet och fick upp ögonen för den fantastiska Sonfjällsbygden! 

- Det är otroligt vackert här, säger Kia, som tidigare inte varit så ofta i Hede mer än på motorstadion i Halvfari, när hon körde i folkrace. Hon tycker att det nya arbetet på Hede företagargrupp verkar väldigt varierande och hon gillar som tur är att ha många bollar i luften. Det måste man kunna om man ska arbete på HFG,  eftersom det innefattar även Boka Härjedalen of Sweden, Sonfjället natur och kultur med turistinformation en, Hede Camping, Hede Vemdalens Industrifastigheter bland annat.


Kia är en glad tjej som har båda fötterna på jorden. Hon älskar fjällen och naturen, så att flytta hit kändes väldigt naturligt. På sin fritid är hon gärna aktiv, ute i naturen och på fjället. Allra helst under vintern. Under sommaren tar hon gärna en tur på sin motorcykel! 

-Ja det har nog blivit en snackis på byn, vem som kör hojen som är parkerade här utanför numera. Det är jag det! skrattar hon. Hon har tidigare haft en dröm om att kunna få möjligheten att flytta ut lite mer på landet, och jobba med något helt annat. Vilket hon nu har tagit tag i, och lever därmed sin dröm!

Varmt välkommen till Sonfjällsbygden och stort lycka till på nya jobbet!


Text: Hedeinfo

Bild: Privat samt Hedeinfo

Commenti


bottom of page