Vinnarbilden i april är korad!


Under april månads fototävling "Månadens bild av Sonfjället" trillade det in 23 bilder innan röstningen skulle påbörjas. Det är så roligt att det är så många som skickar in bilder så ett varmt tack till er alla! Många har frågat mig om det är samma personer varje månad som skickar in, och hittills är det få som gör det faktiskt. En väldigt blandad kompott och det gör det hela ännu roligare! Man märker att Sonfjället har stor betydelse för oss som bor och är här.

Jag har nu räknat rösterna och denna gång var det väldigt jämt mellan nästan alla bilder, några stack ut lite mer i frågan om röster och denna månad har vi äran att gratulera

Kjell-Ove Liliedahl som hade bild nr 3. Bilden kommer nu att finnas på hemsidan att beskåda och sedan vara med som representant för april i tävlingen "Årets bild av Sonfjället".


Nu kör vi direkt igång med "Månadens bild - Maj - Sonfjället", och då är alla varm välkomna att skicka in nya bildrag. Antar att denna månad kommer vi kunna få till både sommarsoliga och vinterdagsbilder! Så passa på att fota fjället nu framöver! Bilden ska vara fotad i maj, från valfri vinkel och vädersträck. Alla är varmt välkomna att skicka in till tävlingen oavsett om du fotat med vanlig digital kamera, mobilen eller systemkamera. Alla kan skicka in bilder, oavsett om du skickat in tidigare eller om det är första gången.

Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnumme