top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vinnarbilden i april är korad!


Under april månads fototävling "Månadens bild av Sonfjället" trillade det in 23 bilder innan röstningen skulle påbörjas. Det är så roligt att det är så många som skickar in bilder så ett varmt tack till er alla! Många har frågat mig om det är samma personer varje månad som skickar in, och hittills är det få som gör det faktiskt. En väldigt blandad kompott och det gör det hela ännu roligare! Man märker att Sonfjället har stor betydelse för oss som bor och är här.

Jag har nu räknat rösterna och denna gång var det väldigt jämt mellan nästan alla bilder, några stack ut lite mer i frågan om röster och denna månad har vi äran att gratulera

Kjell-Ove Liliedahl som hade bild nr 3. Bilden kommer nu att finnas på hemsidan att beskåda och sedan vara med som representant för april i tävlingen "Årets bild av Sonfjället".


Nu kör vi direkt igång med "Månadens bild - Maj - Sonfjället", och då är alla varm välkomna att skicka in nya bildrag. Antar att denna månad kommer vi kunna få till både sommarsoliga och vinterdagsbilder! Så passa på att fota fjället nu framöver! Bilden ska vara fotad i maj, från valfri vinkel och vädersträck. Alla är varmt välkomna att skicka in till tävlingen oavsett om du fotat med vanlig digital kamera, mobilen eller systemkamera. Alla kan skicka in bilder, oavsett om du skickat in tidigare eller om det är första gången.

Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på fjället och naturen. (Inga personer). Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hedeinfo.se. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.


När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället". Även här har man endast en röst att lägga.

Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild.

Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Text: Hedeinfo

Bild: Kjell-Ove Liliedahl

ความคิดเห็น


bottom of page