top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vinnaren av månadens bild är korad!


Under maj månads fototävling "Månadens bild av Sonfjället" trillade det in 36 (!) bilder! Det är så roligt att det är så många som skickar in bilder så ett stort tack till er alla!

Rösterna är nu räknade och vi gratulerar bild nummer 14 som var fotad av Caroline Persson som fick flest röster och som får vara med som representant för maj månad i tävlingen "Årets bild av Sonfjället".


Nu kör vi direkt igång igen med "Månadens bild - Juni - Sonfjället", och då är alla varm välkomna att skicka in nya bildrag. Gissar att många av oss väljer att "hemestra" i år och har goda chanser att fota fjället! Bilden ska vara fotad i juni, från valfri vinkel och väder sträck. Alla är varmt välkomna att skicka in till tävlingen oavsett om du fotat med vanlig digital kamera, mobilen eller systemkamera. Alla kan skicka in bilder, oavsett om du skickat in tidigare eller om det är första gången.


Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på fjället och naturen. (Inga personer). Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hemsidan hedeinfo.se. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.


När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället". Även här har man endast en röst att lägga. Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.

Text: Hedeinfo

Bild: Caroline Persson

Comments


bottom of page