top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Wemer - 4 rätter av Härjedalen


I helgen som var det dags för Sensommarmeny på Wemer restaurang och konferens. Gästerna som hade bokat bord fick njuta av en härlig 4 rätters meny som de nyinflyttade numera Hede-borna Marco Lodder & Sandra Lodder-Hooggeboren hade komponerat och lagat med underbara råvaror såsom lamm, röding, ren och blåbär. Det är verkligen en unik upplevelse att få hela Härjedalen serverat under en sådan middag. Upplevelsen förhöjdes ytterligare med väldigt god service och allt sammans detta i otroligt omsorgsfullt och genomtänkt renoverade lokaler med en underbar stämning. Det här gör man känner sig rätt lyxig som får vara med om det här i just Hede! Vi ser redan fram emot nästa tillfälle!



Själva idén som Hede kött och chark har, genom att starta upp Wemer på detta unika och nytänkande sätt kräver verkligen en stor portion mod och kreativitet! Nu kommer gänget att fokucera på att slakta, stycka och packa under den väldigt intensiva perioden som blir under jakten. Även denna verksamhet är något som är fantastiskt att det finns och lever kvar i Hede!


Text & Bild: Hedeinfo


bottom of page