top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Wemer restaurang & konferens - premiär v.12

Under de senaste månaderna har flitens lampa verkligen lyst vid Wemer i Hede. Det är ägarna av Hede Kött och Chark som har köpt den gamla vackra fastigheten som tidigare har varit sanatorium, hushållsskola och turisthotellutbildning under årens lopp, men som har under de senaste åren stått mer eller mindre helt tomma. Härjedalens Kommun lade ut fastigheten till försäljning och då nappade Niklas och Jesper.

Det har varit spännande att följa det hela via sociala medier:

där man lagt ut några smakprov på bilder från den renovering som man nu under den senaste tiden genomfört. I det senaste inlägget på facebook lät man meddela att nu imorgon, måndag den 9 mars klockan 10.00 släpps menyn och samtidigt öppnar de upp för bokningar till första sittningen som kommer äga rum fredag 20 och lördag 21 mars. Bokning sker endast på telefon 0684-10303.

Vi passar på att önska dem varmt lycka till! Himla skoj att de utvecklar sitt fantastiska företagande Hede kött och chark som redan mottagit flera fina priser och utmärkelser! Nu denna gång med ytterligare ett klockrent koncept! Det är i Sonfjällsbygden det händer minsann!

Comentarios


bottom of page