top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Yhlvas kök fixar cateringen


Tänk dig att äta fin mat på en krog, alldeles ensamma tillsammans med bara familjen. Det är nånting som är möjligt! I lillstugan" hos Yhlvas kök på Sivertsgatan i Hede, sprakar brasan välkomnande och stearinljusens lågor fladdrar när gästerna kliver in i den lilla timrade stugan. På bordet är det dukat för fest med vita dukar och vackert porslin. På bordet har Yhlva ställt fram maten i små skålar, och den ljuvliga doften av den vällagade maten sprider sig.

Lillstugan kan bokas för alla olika sammanhang och här har Yhlva även fullständiga rättigheter att servera alkohol. I den lilla baren har Yhlva valt ut passande drycker till middagen som gästerna ska avnjuta.

Yhlva gör även catering för utkörning eller avhämtning, vilket kan passa oerhört bra i dessa tider! Alla vill ju njuta av vällagad god mat. Då passar det bra att beställa catering! Det fungerar bra oavsett om det gäller till arbetsplatsen eller hem.

- I år erbjuder vi ett helt julbord för 425 kr/ per person för vuxna, berättar Yhlva. Och då kan man även boka till utkörning för ett mindre tillägg. Det går även att boka delar av ett julbord, flikar hon in. Yhlva berättar att hon erbjuder även julluncher för avhämtning eller catering i år. Kostnaden är då 250 kr per person.


Ett varmt tips till alla som inte har möjlighet att fira jul med sina släktingar i år är att boka utkörning på en middag som levereras till dörren och kommer som en varm överraskning i dessa tider! Eller varför inte till sig själva? Även om huset inte är fullt av familj och vänner, kanske man vill njuta av en varsin portion vällagad julmat. På Yhlvas hemsida hittar ni information eller så slår ni henne en signal. Numret finns på hemsidan.


Text & bild: Hedeinfo


Comments


bottom of page