top of page

VÄLKOMMEN SOM

ANNONSÖR!

HEDEINFO.se -

Sonfjällsbygdens egen nyhetssida!

På Hedeinfo kan du läsa om vad kommer hända eller har hänt i Hede & byarna runt omkring - det som vi kallar Sonfjällsbygden. Men här finns även mycket mer: allt från efterlysningar, annonser om boenden, företagsannonser och förenings annonser tips och annat! Jag tar även gärna emot tips eller läsarnas texter och bilder! Allt som är positivt lyfter vi tillsammans och sprider!

På Hedeinfo.se annonserar de som driver företag, arrangerar olika event eller arrangemang i detta område. Både företag och föreningar. Även samhällsnyttig information såsom på återvinningens, bibliotekets och badets öppettider försöker vi sprida både genom annonser och inlägg. Som annonsör är ni med och stöttar en viktig hemsida, för både bofasta och besökare.

 
Vad innebär det

att vara annonsör på HEDEINFO.se?

Tillsammans syns vi!
På startsidan för Hedeinfo.se kommer ert företagsnamn/ förenings namn /namn finnas med möjlighet till en med klickbar länk (hemsida, mail, Facebook eller telefonnummer) 
När vi alla tillsammans syns ser man hur mycket det finns i området! Tillsammans stärker vi upp detta! 
Logotypes, bilder, länkar, material och annan info skickar ni på info@hedeinfo.se

Marknadsföring hos Hedeinfo.se:
Hos Hedeinfo.se har fri annonsering året om. Jag tycker att det är roligt om vi visar upp allt som händer, stort som smått. Därför får ni även annonsera hur mycket och hur ofta ni vill under hela året för ert företag eller förening. Endast textunderlag och ev bild behövs skickas in, annonsen gör jag gärna. 
Annonserna publiceras även på Hedeinfo´s konton på facebook och instagram.

Annonser
Jag gör gärna era annonser, bara underlaget kommer in via mail ett par dagar innan ni vill att det publiceras. Dessa annonser kan ni även använda i andra sammanhang och andra annonsplatser! Detta är en service som jag ger er och kostar inget extra. Det enda jag gör är att jag infogar en liten variant av min logga eller företagsnamn i annonsen, så det syns vem som utformat den och som ska finnas kvar i annonsen. 

Event under året
Under året finns några stående arrangemang och event som Hedeinfo.se försöker att väva samman och skapar till exempel olika affischer och program:  
Programmen kommer att finnas på Hedeinfo.se, i sociala medier, men även tryckas upp och finnas på anslagstavlorna i byn och liknande. Annonsering hos andra aktörer bekostas och bokas av var och en för sig. 

Inför dessa kommer jag att lägga ut på Hedeinfo.se att man ska inkomma med underlag till annonserna om man vill vara med, men ett tips är att ni redan nu lägger in detta i era kalendrar med en påminnelse någon vecka innan.


•    Påskprogrammet vecka 14 & 15  - sista inlämning 230331
aktiviteter, event och erbjudanden.
•    Vårkvällen – onsdag före kristihimmelsfärd – dvs 17 maj -23 sista inlämning 230510
kvällsöppet i butikerna på byn
•    Hedebyfest (vecka 30) sista inlämning 230710
Jippon och festligheter i byarna runt Hede. Kolla in programmet redan idag, som börjar fyllas på: hedebyfest.se
•    Höstlovsprogram v. 44. sista inlämning 231020
Höstlov – vad finns att göra i Hede med omnejd då?
•    Julkväll i Hede sista inlämning 231122

 

Om Hedeinfo:

Hedeinfo.se drivs av mig, Olivia Söderlund sedan 2019.  I mitt företag finns både Hedeinfo  men även Bränna design, event & konsult. Jag arbetar till vardags med ett annat jobb och är engagerad i flera föreningar i området ideellt, bland annat som ordförande i Hede företagargrupp.

Jag brinner verkligen för Hede och Sonfjällsbygden! Jag tycker att det är fantastiskt hur mycket det finns här i området och så mycket som händer här! Det måste vi visa upp, stort som smått. Ja allt som är positivt - de lyfter vi! Jag försöker hela tiden utveckla sidan, lägger in nytt och tar bort sådant som inte har så mycket trafik. Allt för att följa med och möta efterfrågan från våra läsare.

Sidan startades för många år sedan av Gun Myhr, ett fantastiskt initiativ och som sedan Rosita Persson drev under 11 år, och som jag nu sedan några år försöker fortsätta att utveckla.

Jag hoppas att Ni som redan är annonsörer idag även i fortsättningen vill synas och annonsera via Hedeinfo.se och till Er som inte varit med tidigare hälsar jag Er varmt välkomna!

Stort tack till Er alla!

 

Olivia                                                

                                         

Priser 2023 - HEDEINFO.SE

 

Pris för företag per år                                                             

3200 kr / år exkl moms

Banner på startsidan på hedeinfo.se med ditt företagsnamn/ loggan och klickbar länk  till er hemsida, mail, facebook eller telefonnummer. Då ingår även fri annonsering hela året, på första sidan om företaget/föreningen har något extra att visa upp. Faktureras en gång per år.                                                                                                                                                                             Pris för förening per år                                                    

1200 kr / år exkl moms


Banner på startsidan på hedeinfo.se med föreningen / loggan och klickbar länk  till er hemsida, mail facebook eller telefonnummer. Då ingår även fri annonsering hela året, på första sidan om föreningen har något extra att visa upp.  Faktureras en gång per år.                                                          

 


Pris för enstaka annonser                                               

 300 kr /gång exkl moms


Annons på startsidan på hedeinfo.se, samt facebook & instagram. Annonsen publiceras minst en vecka innan

eventet startar eller enligt överenskommelse.

Betalas via swish: 1234 853 495

Stödmedlem privatperson                                                 

100 kr / år inkl moms

 

Tycker Du att Hedeinfo är en viktig sida, och som Du kan tänka dig att stötta även om du inte är företag eller förening? Gillar du att läsa om nyheter, händelser och annat i vår bygd? Från hösten 2021 kan du vara med och stötta Hedeinfo genom att bli stödmedlem.  

 

Betalas via swish: 1234 853 495 eller

bankgiro: 5414-1650

Ange namn och att du är stödmedlem

Tack för att Du väljer HEDEINFO.se  

Ja, jag vill gärna bli medlem!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page