top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

18 tomter sålda!!Hede IK låter meddela att de 18 tomter som man haft invid slalombacken i Hede nu kommer att få en ny ägare! En fantastisk nyhet för vår bygd!

Det är Johan Hansson, Innovative Consulting, från Uppsala som blir den nya ägaren. Johan fick höra om att det fanns tomter vid slalombacken och kontaktade Hede IK.


Johan är väl bekant med Hede och har de senaste 15 åren tillbringat mycket av sin tid i sin stugan som han har i Haraldsåsen.

-Det är fantastiskt fint här i Hede! Det finns så otroligt mycket här! Vilka möjligheter!

Att han fick nys om tomterna var egentligen av en ren slump. Han hade för avsikt att köpa en tomt, för att bygga något nytt till sig själv. Men efter ett möte tillsammans med delar av Hede IK´s styrelse blev det klart att köpet skulle gälla alla 18 tomter.

-Min ambition är att sätta fart på projektet som har stått stilla en längre tid. Vi börjar med att färdigställa alla tomter så de blir byggplatsen och även vägen upp, berättar Johan. Sedan ska det inte dröja allt för länge innan första huset står på plats, menar Johan.

-Det krävs mycket av en förening för att driva ett sådant här projekt. Nu känns det riktigt bra att lämna över till någon som både kan och vill utveckla området runt slalombacken och framför allt verkar brinna för Hede, säger Joel Backman, vice ordförande i Hede IK, i medlemsbrevet som har skickats ut.


Johan Hansson har redan en rad fastigheter både i Uppsala /Stockholmsområdet men även i Söderhamn. Alldeles nyligen köpte Johan strandtomter utanför Gävle, för ett liknande projekt som han tänkt sig i Hede.


Men han driver även ett paddelföretag, World Wide Padel som i år producerar ungefär 500 nya anläggningar och planer att bygga en padelanläggning i Hede finns även redan. Detta ska då helst tillsammans med Hede IK, berättar Johan.Jag träffade även Alf Hedström som har följt klubben och varit en av de drivande eldsjälarna under många år i föreningen och i byn. Alf var mycket positiv till att köpet nu inom kort är helt klart och väntar med spänning på att följa projektet! Precis som många av oss andra.


Vi passar på att hälsa Johan Hansson välkommen till Hede och varmt lycka till!


Text:Hedeinfo

Foto: Håkan Persson


Komentarai


bottom of page