top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

2 danser sen var det klart

Skriven av Rosita Persson 5 september 2014

Mats Thunell är född 1966 och gick sociallinjen i Sveg på gymnasiet. Efter skolan var han allt i allo på Hede SK innan det var dags för lumpen som gjordes på I5 i Östersund. 1986 gick Mats en AMU-utbildning på Frösön och tog lastbilskort. Jobbade i Östersund och Åre några år innan det blev mer jobb här hemma i Hede. Sen 1990 har Mats kört Härjedalingen till Stockholm och trivs utmärkt med det. Jag gillar att umgås med människor ler Mats. Extra härligt är det att köra buss på vintern fortsätter han. Finns inget bättre att sitta i en varm skön buss och lyssna på radion och prata med glada resenärer. Sommartid är det lite för varmt. 

1990 for Mats och Tomas Grubb till Storsjö på dans. Där träffade han Madeleine Bergström. 2 danser sen var det klart skrattar Mats. De har 3 grabbar födda 1996, 1999 och 2000. På fritiden blir det gärna en tur i längdspåret och promenader. Sen är familjen mycket i stugan på Särvfjället.

Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page