top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Annas sy-ting


Anna Jonasson heter jag och är uppväxt i Hede/Hedeviken och bor nu i Vemdalen. Mitt intresse för att sy började i skolan, men då var det mest lite toppar och filtar som syddes. Hemma hade vi en symaskin som var min styvfars, den fick jag inte börja låna förens jag var 14-15 år och det är denna jag syr på än idag idag är jag 33 år.

Började sy mössor och startade Annas sy-ting tror det var 2012-13 när mina 2 äldsta barn var små. Intresset fanns för att köpa dessa och jag visade upp mig på marknader runt om och på den vägen är det.

Jag syr mina mössor med egendesignat mönster såväl som formen som trycket. Barnkläder är något jag gillar att sy, men gör det mest till mina egna små modeller. Vill man skapa ett samarbete med mig kan man kontakta mig via telefon: 072-578 62 37

Denna senaste mössan med ledkryss kommer kunna köpas via min facebooksida eller om man ringer, skickar sms men tidigast i november. Kommer även stå på Julmarknaden i Vemdalen på hembygdsgården.

Kommentare


bottom of page