top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Barnens Maskeradparty i Hede

Fredagen den 7:e juli samlades cirka 40 barn och ett helt gäng vuxna vid parkeringen mellan ICA och blomsterhandeln för att vara med på Barnens maskeradparty.

Vi gick i samlad trupp ner till Folkparken där alla barnen fick lösa in sin biljett i entrén och sen började partyt. Inne på folkparken var det uppladdat med dansgolv, snacks och diverse lekar och aktiviteter att roa sig med.

Ute på gården fanns rockringar och hopprep. Inne kunde man med förbundna ögon prova sätta fast näsan på en clown, kasta boll för att välta ner burkar, känna med händerna i burkar med okänt innehåll och gissa vad som fanns där i, bland annat.

Under kvällen bjöds också på godisregn.Bland maskeradkostymerna fanns bland annat olika superhjältar, en borgmästare, tandfen, cowboys, prinsessor och en och annan trollsvans stack fram. 

Vi vill rikta ett STORT TACK till Hede Folkpark som möjliggjorde för oss att kunna ordna maskeradpartyt samt ett JÄTTE TACK till ICA Supermarket Hede som så generöst sponsrade med snacks, pynt och annat vi behövde till festen. ICA deltog dessutom vid samlingen vid parkeringen med en utlottningstävling av godis och delade ut solglasögon till alla och en var. Dessutom kom deras egna maskot Nallica ut och hälsade på alla barnen.

Sist, men inte minst, vill vi såklart tacka ALLA som kom i fredags! Utan er – inget party!


/Anneli Bodén & Emma Backman 

Foto; privat

Comentários


bottom of page