top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Barnens Spöklördag i Hede


Återigen arrangerades det populära evenemanget Barnens Spöklördag på Hede Hembygdsgård, som start på höstlovet. Många barn kom utklädda och försedda med ficklampor och pannlampor i den mörka kyliga höstkvällen. Mitt på området skapades ett ljushjärta med brinnande marschaller som skapade värme!


De som hade pumpor med sig för att visa upp i pumpautställningen började med att lämna in dessa. Sedan kunde man gå en tipspromenad runt på området. Barnen kunde gå in i värmen för att lyssna på sagor hos sagotanten medans brasan sprakade i den öppna spisen. Undertiden fick de vuxna värma sig i röststugans cafedel och njuta av nybryggt kaffe och hembakta bullar.


Discot inne på logen lockade både häxor, spöken och andra varelser att schejka loss till bra musik! Under kvällen bjöd Hede hembygdsförening alla barnen på hamburgare och festis. Det fanns olika lekar ock aktiviteter att prova på bland annat käpphästar!


Vi passar på att säga grattis till Ida Färnlund, Minnah Hampus och Elsa Nordvall som är vinnarna i tipspromenaden. Överraskning kommer delas ut till dessa från Hembygdsföreningen.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page