Befinner mig i en "forbondebubbla"

Skriven av Anette Persson 5 mars 2019

För en gammal hästtjej som mig så kan inte en vecka i Februari bli bättre än så här. Tänk att få sitta i en släde insvept i en forbondepäls och lyssna till skakelklockorna och selknarret i ett vinterlandskap som taget ur en saga. Jag är uppfylld av alla intryck och befinner mig i en "forbondebubbla" som jag inte vill lämna riktigt än.

Inkörning på Rørosmartnan blev en mäktig avslutning på en ca 23 mils resa, inför tusentals besökare tillsammans med ca 90 andra hästekipage både från Norge och Sverige.

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451, 840 93 Hede

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

INNEHAR F-SKATT

BANKGIRO: 5414-1650

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se