top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Boka Härjedalen - hyr ut ditt boende via oss!


Boka Härjedalen hyr ut olika sorters boende till besökare i vårt område. Allt från små enklare stugor till lägenheter eller riktiga hus. Kontoret ligger i Hede men hyr ut objekt i hela Härjedalen. Efterfrågan på boende är stor, och på alla möjliga olika sorters objekt och läge. Gå gärna in på hemsidan www.bokaharjedalen.se


Hur går det till att hyra ut sitt boende via Boka Härjedalen?

Jo, du kontaktar helt enkelt Boka Härjedalen, som drivs av Hede Företagargrupp.

I första skedet berättar du litegrann om ditt objekt: var den ligger, standard, storlek och liknande. Du får reda på information om avtalet och hur det hela fungerar praktiskt att hyra ut objekten via Boka Härjedalen. I korta drag är det väldigt enkelt:

  • Du som stugägare behöver ansluta en stugvärd till objektet som kan utföra avsyning och stugstäd. Avtalet är endast mellan er.

  • Bokningen och betalningen för kunderna sker via en hemsida. När bokningen har inkommit så mailas en bokningsbekräftelse till dels stugägaren och dels stugvärden.

  • Kvartalsvis sker en utbetalning på varje objekt utifrån hur mycket den varit uthyrd.

  • Kostnaden att ha sitt objekt via Boka Härjedalen är att man betalar en procentsats på enbart den summan som stugan varit uthyrd. Inga fasta kostnader eller krångel.

  • Det finns inte nån gräns hur mycket du får utnyttja stugan själv. Kravet är att om det finns en bokning av kund liggande, går denne före egen senare bokning.

telefon: 068410100

mail: info@bokaharjedalen.seComments


bottom of page