Bränna Design

Skriven av Olivia Söderlund 17 september 2018

På min fritid har jag alltid älskat att pyssla med olika saker. Det är att måla, teckna, texta, ja på olika sätt skapa olika saker!  Jag har gjort en hel del på beställning men nu har jag även börjat göra lite ändå.

Vill ni ha hjälp att texta skyltar, menyer, inbjudningar mm är ni varmt välkomna att maila mig på branna.design@gmail.com. Jag gjort en sida på facebook/instagram som ni hittar om ni söker på "Bränna Design" som kommer att fyllas på med foton och information. 

Den 22 sept kommer jag finnas på Hede hembygdsgårds höstmarknad. Hoppas vi ses där!

TIDIGARE

INLÄGG 

Adress:

Hedeinfo

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451

840 93 Hede​

bankgiro: 5414-1650

Swish: 070-7379740 - märk Hedeinfo

Innehar F-skatt

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740