top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Brobygge vid Valma

Lite bilder från brobygget uppe vid Valma in mot Styggtjönna tisdagen den 30 juli. Nu kan ni använda bron igen. Vi ska även sätta upp räcken så var lite aktsam så ni inte hamnar i åa!

Till detta år har vi blivit nödgade att höja medlemsavgiften, för att täcka våra löpande utgifter. Trots att vi är en ganska liten förening, har vi 4 klubbskotrar och ledsladdar, som kräver sitt vad gäller drivmedel och reparationer (år 2018 gick det åt strax över 1500 liter bensin till klubbskotrarna). Det är tack vare detta, och det stora idéella arbete som klubbmedlemmar lägger ner på ledpreparering, som vi lyckas hålla så pass bra leder i Hedevikens Skoterklubbs område.


Vi uppskattar stort alla bidrag till föreningen, såväl medlemsavgift såsom ledbevis. Vi ser gärna att ni löser ett ledbevis för varje skoter ni nyttjar på våra leder. Tipsa gärna vänner och bekanta som är uppe och åker tillfälligtvis om att de kan lösa ledbevis, eller lämna frivilliga ledbidrag: Swish 123 691 8924 eller bankgiro 5158-3581


Medlemsavgift: enskild - 200 kronor - familj 300 kronor - ledbevis 200 kronor


Text: Hedevikens Snöskoterklubb

Foto: Peter Myhr

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page