top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Bror Larsson Fonden

Skriven av Siw Fladvad 17 mars 2019

(Arkivbild)

Bror Larsson fonden bildades 1996, och syftet var att pengar som sattes in på den skulle gå till de äldre på Hedegården. Musikunderhållning i första hand. Under senare år har vi ordnat bussutflykter, den senaste gick till Härjeåsjön där det bjöds på god lunch, utomhusteater och dragspelsmusik. Vi har också ordnat trerättersmiddag med underhållning. Kolbullefest och musikunderhållning varje månad. 

På ett möte bestämdes att även pensionärer som bor i Hede tillhörande hemtjänsten, får del av aktiviteterna i fortsättningen. Meningen med fonden är att sätta guldkant på tillvaron för de äldre.

Om man vill sätta in pengar på fonden kan man vända sig till blomsteraffären i byn. Det går också bra att sätta in på bangiro: 251-2812. Fonden har numera ändrats till en förening, men kallas Bror Larsson fonden.

Senaste inlägg

Visa alla

Förskolans dag idag! Välkomna till Kongron!

Idag, torsdag 16 maj är det förskolans dag! 🥳 Vi på föräldrakooperativet kommer hålla öppet hus mellan 14-16, med olika Astrid Lindgren inspirerade aktiviteter. 🌸 Barn, pedagoger och vårdnadshavare

bottom of page