top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Bygga? Det finns tomter i Hede!


Härjedalens kommun har tomter till försäljning i Hede. Här ovanför har ni en aktuell kartbild från hemsida herjedalen.se och vi kan enkelt se att det finns flera tomter lediga i Hede. Både uppe på Åsen, på flera gator men även nere på Nårsia.


Vi märker ju av en större efterfrågan i byn på boende nu. Husen säljs fortare, priserna är stigande och det blir budgivning på de flesta.


Vill du ställa dig i tomtkö i Hede?

Klicka här för att se kommunens tomter.

Du anmäler dig med e-tjänsten på Härjedalens Kommuns hemsida. Där du väljer vilken ort (t ex Hede) som du är intresserad av att stå i tomtkö till. Sedan betalar du in tomtköavgiften på 200 kronor till kommunens bankgironummer 251-5294 och anger "Tomtköavgift" och ditt personnummer. När du har betalat avgiften får du en plats i tomtkön. Mer info här.


Regler för att stå i tomtkö I tomtkön kan den registreras som har fyllt 18 år och som har betalat den årliga tomtköavgiften om 200 kronor. Om sökande är sammanboende eller gift registrerad partner med annan person får endast en ansökan lämnas in där den andre partnern ska anges som medsökande.

Läs mer om reglerna här:

Vad väljer du - Levigatan eller Haraldsgatan?

På Åsen finns även en tomt på Furugatan och en på Sivertsgatan.


På Nårsia finns tomter längs Furubogatan.Inom kort kan du läsa om fler alternativ på tomter eller andra boendealternativ i Hede. Det finns så ånga fördelar med att bo i hjärtat av Härjedalen.


Text: Hedeinfo med info och länkar från Herjedalen.se

Bilder: screenshot från kartfunktionen på herjedalen.se

Comments


bottom of page