top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Dags för ett dopp på Hede Camping!


Idag öppnar utomhusbadet med vattenrutschkanan på Hede Camping till mångas förtjusning. Det finns dock restriktioner att följa i år och därför uppmanas besökarna att läsa dessa innan ni kommer in på området. ALLA har vi ett stort ansvar i dessa tider.


Vi har fått tagit till en del åtgärder för att följa riktlinjerna på grund av coronapandemi och bland annat kommer inte omklädningsrummen med bastu att vara öppen. Det finns toaletter på hörnet mot badet att använda, men endast en person åt gången får vara där inne. Invid poolen finns en utomhusdusch, som man ska använda före och efter bad. Som vanligt badar alla på egen risk och badet är obemannat. Barn under 10 år ska ha vuxen med sig under hela badstunden.


Vidare rekommenderas att hålla gränsen för max 50 personer på området. Personalen kan komma kunna neka bad, och be er återkomma lite senare, vilket vi hoppas att alla ska respektera. Poolen kan komma att stänga med kort varsel om myndigheternas rekommendationer ändras.


På campingen finns glass och fika att köpa i serveringen. Intill campingen ligger även en minigolfbana, lekpark, utegym, hundrastgård och många tar även chansen att ta ett dopp i Ljusnan som ringlar sig förbi intill!


Vi upprepar det vi nog alla redan kan vid det här laget:

  • håll avstånd

  • hälsa i luften, strunta i handslag och kram

  • stanna hemma om du känner minsta lilla symptom.

  • tvätta händerna noga och ofta

  • hosta/nys i armvecket

  • respektera reglerna och varandraText: Hedeinfo och Hede Camping

Bild: Hede Camping, 2019


Comments


bottom of page