De har jag aldrig gjort, de kan jag nog


Charmtrollet Tony Leek flyttade till Östersund 1994 för kärlekens skull och blev kvar där. Han har haft många olika jobb. Det första var i en skivaffär. Sen blev det ett dagis i 6 år. Var en sväng på JC innan han blev butikschef på Carlings i 10½ år.  2015-17 jobbade Tony som bilrekondare på Ditec bilvårdscenter. Sen juli 2017 är han butikschef på Erikshjälpen Second. I februari 2018 blev Tony och Sara föräldrar till Tora. På fritiden sjunger och spelar han gitarr i bandet Matador. Dom har haft en spelning i Amsterdam. Han är även medlem i motorcykel klubben Wyatt Earps.

Som hobbyverksamhet har han hållit på och hjälpt kompisar med att sy lite skoterdynor och mc-sadlar i 12-års tid. Det brukar kunna bli lite andra grejer också som att laga båtkapell, kapell till skoterkälkar, ändringsjobb på västar samt sy patchar till hojklubbar. Ett och annat blixtlås byte på jackor har de också blivit ler Tony. Han försöker i stor utsträckning återanvända material, så som tex sy sadlar av gamla skinnjackor eller gamla skinnsoffor. 

Om de är något syjobb jag aldrig provat förut brukar jag säga som Pippi Långstrump. "De har jag aldrig gjort, de kan jag nog" avslutar Tony vars företag heter TPL Custom & Repairs.

TIDIGARE

INLÄGG 

Adress:

Hedeinfo

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451

840 93 Hede​

bankgiro: 5414-1650

Swish: 070-7379740 - märk Hedeinfo

Innehar F-skatt

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740