top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Ellinor på Jönnbua tipsar gärna!


I dessa pandemi-tider, när man inte kan träffa dem man vill, hur som helst, när man vill., vore det inte trevligt då att överraska och muntra upp någon man tycker om med en liten present?


Man kan ju faktiskt till exempel bara ställa en liten påse på trappen, eller stoppa i brevlådan och höra av sig med ett sms med några korta rader " Hej, kika utanför din dörr. Det är nått till dig där". Bor den man vill överraska lite längre bort kan man ju alltid använda sig av vanlig postgång.

På Jönnbua i Hede har Ellinor gjort så mysigt utanför butiken, så välkomnande! Kliver man sedan in i butiken har hon en massa olika tips på passande presenter i varierande prisklasser.

Det kan ju vara en vacker vedkasse, en omtänksam reflexsele så man går säkert i vintermörkret, ett nytt våffeljärn för att laga mat utomhus, en rolig iskula till fredagsdrinken eller en maffig muurikka för att se fram emot kommande middagar tillsammans, när allt är lite mer som vanligt igen.

Och hörrni, det kan ju till och med vara så att vi behöver en present till Oss själva med, för att muntra upp!


Text & bild: Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page