top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Emma utbildar sig till zonterapeut


Emma Ärfström bor med sin familj i Hedeviken och går just nu en ettårig utbildning via Axelssons i Stockholm till att bli zonterapeut. Utbildningen sköter hon mestadels på distans men en helg i månaden styr hon kosan ner mot storstaden för att ha lärarledda lektioner och prov. Hon berättar att det här med zonterapi har länge intresserat henne och har funnits med i bakhuvudet. Först började hon med att gå en kortare grundkurs i Orsa, och kände genast att det här var något som hon ville spinna vidare på och hittade då den utbildningen som hon nu går.


Under sin studietid läser hon utöver reflexiologi bland annat basmedicin, irisdiagnostik och att sätta nålar i öronen för att behandla mer akuta symptom.

Under sin utbildningstid ska Emma göra en hel del elevbehandlingar.

-Om du är nyfiken att prova på den här skonsamma behandlingen, slå mig gärna en signal! låter Emma hälsa när jag pratade med henne. (Numret hittar ni längst ned i artikeln) Elevbehandlingarna gör hon hemma i Hedeviken, men tanken är att hon ska driva en liten egen firma efter det att utbildningen är klar och har även en passande lokal klar.


Zonterapi är en flera tusen år gammal behandlingsform. Det grundläggande med zonterapi är att behandlingsmetoden utgår ifrån att hela kroppens finns representerad under fötterna. Behandling med zonterapi påverkar hela människan och stimulerar din självläkning. Zonterapi eller reflexologi som det också kallas för kan hjälpa många problem t ex: PMS, barnlöshet, rygg och nackbesvär, migrän, magbesvär, stressrelaterade problem, astma, eksem. Listan kan göras lång.


Emmas telefonnummer är 0702290665 för att veta mer eller boka en elevbehandling.

Text: Hedeinfo

Bilder: Emma Ärfström & Hedeinfo/Wix


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page