top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Fjällhälsan söker verksamhetschef

Vill du jobba fjällnära?

Eller är det glesbygden som lockar?

Vår hälsocentral i Hede har sitt upptagningsområde för ett av Sveriges största skidområden - Destination Vemdalen. Området har en tydlig glesbygdsprägel med långa avstånd och 15 mil till närmaste sjukhus i Östersund.


Vill du arbeta i en bransch som verkligen gör skillnad varje dag? Drivs du av att arbeta med verksamhetsnära HR? Längtar du efter kunniga och engagerade kollegor som har nära till skratt? Längtar du också efter att jobba fjällnära? Det finns härliga fjäll att åka skidor och vandra i men här finns även närhet till jakt och fiske. Vi ser fram emot att välkomna dig till Fjällhälsan Härjedalen!


Vi söker

Vi söker dig med lämplig utbildning och erfarenhet. Dina huvudområden kommer att vara främst inom HR, verksamhetsledning och arbetsmiljö. Erfarenhet inom sjukvård/primärvård är meriterande men inte ett krav. Som verksamhetschef så leder man verksamheten tillsammans med VD. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, likaså goda datakunskaper. Resor i tjänsten förekommer så B-körkort krävs.


Om Fjällhälsan Härjedalen

Fjällhälsan är en hälsocentral som bedrivs som en ekonomisk förening i Härjedalen. Här finns en familjär hälsocentral med ungefär 3 400 listade patienter, vilken är navet i vår verksamhet, samt ett antal filialer runtom i Härjedalen. .


Vår arbetsgrupp består av specialister i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, receptionist, undersköterskor, socionom, fysioterapeuter och arbetsterapeut. I våra lokaler har vi även Barnavårdscentral (BVC) och mödravård (MVC) och gyn-mottagning. Vi har även en egen röntgenutrustning. Vi har också ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården.


Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.


Omfattning: Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.


Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Stina Hedengran, VD, stina.hedengran[at]fjallhalsan.se

Folke Bäck, styrelseordförande, folke.back[at]bahnhof.se, 070-6897935


Sista ansökningsdatum 2023-09-30


Skicka din ansökan med CV och referenser till: stina.hedengran[at]fjallhalsan.se


Kolla gärna in länkarna nedan!

Läs mer om att bo och arbeta i Hede

Läs mer om att bo och arbeta i Härjedalens kommunComments


bottom of page