top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Fjällhälsan toppar listan!

Grattis säger vi till Fjällhälsan!

Eller egentligen grattis till oss alla som har Fjällhälsan som vår hälsocentral!


Fjällhälsan ligger nämligen etta på listan som Östersundsposten publicerade i dagens tidning. Enligt vårdgarantin ska man bli kontaktad tillbaka samma dag som man kontaktat dem via telefon. Fjällhälsan i Hede hamnar på första plats eftersom dom håller detta till fantastiska 100%!

Vissa når nämligen knappt upp till hälften, det vill säga 50%


Glädjande nyheter!Läs mer om Fjällhälsan här!

Text från hemsidan:

Föreningen bedriver primärvård utan vinstintresse i Härjedalen, och arbetar för att föra vården närmare patienten i form av fast vårdkontakt och möjlighet till hembesök, samt att skapa kontinuitet.


Medlemskap i föreningen ger dig en röst på den årliga föreningsstämman och möjlighet att vara med och påverka i frågor som ytterst rör dig och din familj vad gäller hälso- och sjukvård i glesbygd


Betala in 100 kr för ditt medlemskap + 100 kr i en andel = 200 kr.

Andelen är obligatorisk första året, sedan kostar det 100 kr per år och det är valfritt om du vill köpa till fler andelar.

Betala in på bankgiro 5355-7112

eller swish 1230 206 854

och du: ange namn och adress!

Medlemskapet är personligt, det finns inget familjemedlemskap.


Gåvofonden:

Ge ett bidrag till gåvofonden

Fondens ändamål är att utgöra en ekonomisk grund för att förbättra/utsmycka verksamhetens lokaler, de skall också kunna användas för att finansiera utbildning/konferensdeltagande med anknytning till Fjällhälsans verksamhet, för anställd personal.


Tack Fjällhälsan och alla som är med och arbetar i verksamheten att Ni finns här för Oss! Samt ett tack till föreningens styrelse för att Ni utvecklar, driver och brinner för Fjällhälsans framtid!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page