top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Handla lokalt!


Det börjar bli bråda dagar! Dan före, dan före, dan före doppare-dan.. Är du klar med dina inköp till julbordet? Och finns alla klapparna hemma redan?


I Hede med omnejd finns en rad butiker & företag som i år har satsat en hel del krut på att påhittigt nog visa upp "dagens lucka" och jag måste verkligen säga:

-wow! Så himla mycket fint som finns i butikerna! Flera kör erbjudanden i luckorna men dessa varor finns ju kvar även alla andra dagar i butiken (om de inte sålts slut vill säga). Jag har själv spanat in flera grejer som står på min inköpslista!

Otroligt fina tips!


Ja, för att handla lokalt, det är ganska viktigt och självklart för mig. Jag tycker att våra företagare gör ett fantastiskt jobb! Och jag vill ju kunna dra mitt strå till stacken att de ska kunna överleva och kanske rent av blomstra vidare! Men jag måste också säga att jag handlar främst i våra butiker för att det är så otroligt trevligt! Bemötandet är A och O! Sen känns det återigen som att åka långt bort för att göra inköp inte ligger i tiden - varken för pandemin & trängsel, för miljön & drivmedelspriserna eller tiden..

Jag kommer att sträcka mig att besöka grannbyarma i Härjedalen.

Vissa butiker för långöppet eller extraöppet inför jul, så håll utkik! Vi ses i vimlet!text & bild: Hedeinfo

Bình luận


bottom of page