top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede färg och måleri - julkänsla som värmer


När man kliver in hos Hede färg och måleri får man en riktigt härlig julkänsla. Man möts av en mängd vackert inslagna paket. Camilla har bullat upp ett helt bord med hemliga julklappar.

- De passar perfekt för julklappsspelet som många har som en tradition att spela vid jul!

Ja, eller varför inte som en present nu i dessa tider. Tänk om en liten tomtenisse har varit och lagt ett sånt här vackert paket på ens trapp.-I år gör vi allt lite annorlunda, för att möta kundernas behov, berättar Camilla och fortsätter: Vill ni ha paket inslagna, är det bara att ringa Oss så fixar vi det! Vi ordnar även så att era julklappar körs hem till er som bor i Hede. Detta gäller i mån av tid, förklarar hon. Eller så slår vi in klapparna så att ni kan hämta paketen på lastkajen här hos oss på Hede färg & måleri! Det går även bra att swisha, istället för att komma in i butiken och betala! Camilla berättar vidare att inom kort kommer de att lägga ut filmer på sociala medier, så att man enkelt kan kika på vad som finns i butiken.-Ända fram till jul kommer vi att erbjuda våra kunder att boka sin egen tid här på Hede färg och måleri. Det här gäller då kvällstid, efter kl 17:30. Då kan ni i lugn och ro, tillsammans med ert sällskap titta runt i butiken, fråga om tips och råd och få paketen inslagna. På så vis kan ni alla göra era julklappsinköp här på hemmaplan. Om ni är intresserade att boka er tid i butiken, är det bara att ringa Camilla.

Butiken har haft jul ända sedan vecka 44. I vanliga fall brukar Camilla vänta tills efter att Lodge & Lya-mässan har varit på Vemdalsskalet. Men i år, när mässan ställdes in var det lika bra att skylta upp alla härligheter redan till höstlovet, något som kunderna har uppskattat. Man måste gå flera varv och helst flera gånger in i butiken för att upptäcka allt det vackra som finns i vår unika färgbutik i byn!Text & bild: Hedeinfo

Comments


bottom of page