top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede Skoterklubb levererar till max!

Insändartext från Lasse:


-Wow! Vi kan inte annat än att säga att vi är djupt imponerad av vad Hede och Hede skoterklubb levererar!


I lördags, den 16 mars var vi ute på en skotertur med start på Hede Camping som även var vår slutdestination.

En strålande solig dag med viss vind lockade såklart väldigt många andra att tillbringa dagen på skoterlederna runt omkring i Härjedalen.

Vi i vårat gäng åkte ungefär 14-15 mil denna dag, både inom Hede skoterledsområde men även Funäsfjällens skoterleder. Men för vår del blev det väldigt tydligt att den led som levererade bäst var helt klart Hedes skoterleder!


Man kan tydligt se vart gränsen går, utan att läsa på skyltarna. Hedes skoterleder är bra preppade, tillräckligt breda, väl markerade och nypistade/nysladdade. När vi sedan nådde in på Funäsfjällens leder blev vi väldigt besvikna!


Vi hade i förväg köpt ledkort för en dag. För ledkort i detta område betalade vi 320 kr/skoter. ( vi var 3 så 960 kr för denna dag!!) Säsongskort skulle visst gå på knappa 2500 kr/ per skoter. Att vi skulle hoppa och skutta längs dessa leder hade vi aldrig kunnat föreställa sig. På nått vis räknar man med att det skulle ha varit tvärs om. Att dessa skulle ha varit som autobahn över fjället! Att man fick nått mer och inte mindre!)

Vi mötte inte alls många skotrar på hela färden, så de torde inte vara det som var problemet, att det hade körts av för många.


Efter att ha ätit en god middag i stugan på kvällen tog vi en promenad runt kl 21-22- tiden, först längs skoterleden och sedan upp genom byn, för att sedan vika ner på skoterleden igen. Vi blev alldeles häpna över att vi på tillbakavägen plötsligt gick på ett helt möttes nypistat platt golv! Nån av dessa fantastiska eldsjälar har denna tid på dygnet varit ute och sladdat leden. Å de kändes som de var "för oss"!!


Vi har ju fått veta att Hede skoterklubb sköts helt ideellt av eldsjälar som tillbringar otaliga timmar av sin privata lediga tid på att skapa en bra produkt för oss som kommer till området.


Om man jämför Hede mot tex Funäsfjällen så känns det nästa skrattretande hur liten summa Vi betalar för att få nyttja Hede skoterklubbs leder!


Medlemskap i Hede skoterklubb kostar;

250 kr för enskild medlem/kalenderår

400 kr för familj/kalenderår

Ledmärke 260 kr.

Valfria gåvor i alla storlekar går även bra att swisha!

Thats it, liksom!


För priset av ett "dagskort" i Funäsfjällen åker jag, min fru och våra barn skoter under ett helt år i Hede!


Självklart betalar vi både medlemskort i Hede skoterklubb men även ledkort.


Taget från hemsidan www.hedeskoterklubb.se


Medlem blir du enklast genom att sätta in årsavgiften på vårt Bg konto: 252-8016, ange Ditt namn och Din adress på talongen. Till tidigare medlemmar skickas en inbetalningsavi ut årligen.

Årsavgiften gäller fram till nästa årsskifte, oavsett när på året den betalas in.

Fr.o.m 2022-01-01 är medlemsavgiften för enskild medlem 250 kr. Det går även att köpa ett familjekort som gäller för 2 vuxna och för barn upp t.o.m. 16 år. Familjekortet kostar 400 kr. Ange vid betalning om Du vill ha familjekort och skriv också vilka övriga familjemedlemmar som avses och eventuella barns födelsedatum. Familjekort kan endast tecknas för familjemedlemmar bosatta på samma adress.


Ledmärke

Sedan 2011 säljer Hede Skoterklubb ett eget ledmärke. Det kostar 260 kr och säljs bl.a på mackarna och en del affärer i Hedeområdet. Det går även att beställa genom en insättning på vårt Bg nr, se nedan.


Vår förhoppning är, i första hand, att de som inte är medlemmar men ändå åker på våra leder kan tänka sig att ge ett bidrag till lederna. Givetvis får även medlemmar som vill bidra med en extra slant till lederna köpa ledbevis.


Frivilligt bidrag?

Vi är en ideell förening som tacksamt tar emot frivilliga bidrag, stora som små!


Vil du stötta oss kan du swisha valfritt belopp till 123 172 10 00 och skriva ”bidrag” som meddelande


Skoterspår.se kan du se vart som det är sladdat;


Stort tack från Lasse med familj

Senaste inlägg

Visa alla

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page