top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

HedeByfest vecka 30


Hede Byfest infaller alltid under vecka 30 här i Sonfjällsbygden. Det hoppas vi att det även kommer kunna göra i år och kör på enligt planerna. Jag, Olivia kommer att fortsätta att rodda med detta genom Hedeinfo, även om jag har bytt arbete så jag ber alla arrangörer att kontakta mig ang era event.


Schemat börjar så smått fyllas på och finns att se på hemsidan hedebyfest.se där jag uppdaterar vart efter arrangemangen kommer in. Kika in redan idag och planera era event. Annonsering kommer att ske även i år via hemsidan hedebyfest.se, facebookevent, flyers, Hedeinfo och senare även via Mitthärjebladet. Då många av eventen arrangeras av små föreningar som har det otroligt tufft idag, efterlyser vi sponsorer för att kunna hålla nere annonskostnaderna för dem. Vill du veta mer eller rent av sponsra detta, oavsett om du är företagare eller privatperson kontakta mig, gärna via mail. Det kommer även finnas lite HedeByfest-produkter att köpa under veckan men även förhoppningsvis innan via hemsidan.


I år är det även dags för Hedemässan som infaller 25 juli, det vill säga i samband med byfestveckan. Hedemässan infaller vart fjärde år och är en jakt och fritidsmässa med även jakthundutställning. Läs mer på hedemassan.se.


Vi håller vi tummar och tår och ser med positivitet på sommaren som kommer!

Kontakt: Olivia 070-73 79 740 eller redaktion.hedeinfo@gmail.com


Text & bild: Hedeinfo


コメント


bottom of page