top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hedekrogen


Pensionat Norrhede har bytt namn till Hedekrogen och smygöppnade i helgen. Det är Zidou Kichi född 1984 som tagit över. Han kom ensam till Sverige från Irak 2006 och året därpå flyttade han till Sveg. Där har han bl.a. drivit Svegskrogen i 7 år som han sålde i april.


Hedekrogen ska vara öppet alla 7 dagar i veckan. Söndag-torsdag 11-20 och fredag-löradg 11-22. Här serveras dagens lunch som består av 2 rätter Svensk husmanskost. Idag serveras smörstekt fiskfilé med remouladsås och kokt potatis eller mjölkstuvade makaroner med hemlagad köttbullar eller stekt falukorv. Resten av veckans meny och de kommande veckorna hittar du här på Hedeinfo under fliken "Lunch". Fullständiga rättigheter har Hedekrogen också så framöver kommer det även att bli pubkvällar och After Work.


Zidou kommer att pendla från Sveg men här finns rum om jag vill sova över berättar han. Där finns hans fru och två barn på 4 och 2 år. På fritiden har han spelat mycket fotboll men nu är det mest barnen, promenader och simning som står i fokus. Zidou trivs i Härjedalen med sin fina natur och de trevliga invånarna. Synd bara att det är å långt att åka när man ska ta sig till de större städerna avslutar Zidou innan han hälsar alla välkomna!

Comments


bottom of page