top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Härlig uppslutning på Höstfixardagen!


I helgen som var anordnade HFG som äger och driver Hede Camping en uppskattad och trevlig höstfixardag. Denna dag samlades vintercampare, några ur personalen och delar av styrelsen för HFG. Med röjsågar, krattor och liknande fixades det lite inför den kommande vintersäsongen. Det blir i vinter runt 50 husvagnar som väljer Hede och Sonfjällsbygden. Många står även resten av året. Det har ökat stadigt för varje år så det känns som gästerna trivs bra.



HFG bjöd sedan på grillad korv med lite gosaker till samt kaffe och kaka i den härliga höstsolen! Styrelsen passade på att berätta lite om föreningen, hur campingen kommer att skötas i vinter och liknande. Ett par bra idéer kom även upp och som HFG tar med sig. Det är ett riktigt härligt gäng bland långliggarna, de träffas och har det mysigt och skoj tillsammans. Vår satsning på gemensamma grillplatser och bord på varje hästsko-område har varit väldigt uppskattat och välanvänt! Om man är sugen på att ställa upp sin husvagn i vinter, så finns enbart ett fåtal platser kvar just nu. Varmt välkommen att kontakta kontoret (070-410 20 52) för att få veta mer eller kika in på hedecamping.com.


Text och bild: HFG/Hede Camping

Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page