top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Idag firar vi Fars dag!

Grattis till alla Pappor idag på Fars dag!

Far, Pappa, extrapappa, styvfar, Morfar, Farfar, Svärfar.... Vem eller vilka firar ni?


Själv har jag haft otrolig tur som haft en underbar far, som jag numera sen många år firar genom att tända ett ljus på kyrkogården för och ägnar många fina tankar åt och känner stor tacksamhet för lite extra under Fars dag.

Dessutom, under min uppväxt, hade jag en extrapappa som alltid fanns där, som alltid ställde upp i vått och torrt.

Tyvärr gick min Farfar bort många år innan jag föddes, och Morfar när jag var bara 2 år. Mitt liv har däremot berikats av en skara morbröder som vissa har tagit en plats i mitt hjärta, likt en extramorfar.


Stort grattis till alla er som känner att ni är en Pappa, oavsett om ni har egna barn eller om ni är det för andras barn! Tack för att ni finns!

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page