top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Jag älskar att jobba!

Skriven av Anna Jonsson 15 mars 2019

Anna Jonsson är född 1977 i Hede och när hon var 12 år gick flytten till Brunflo via Storhallen, Åsarna. När hon var 15 år började hon sin Sibylla karriär genom att sommarjobba i en liten korvkiosk.  Den såg ut som en Sibylla korvburk. På gymnasiet gick Anna ekonomi på Wargentin. Sista året i skolan jobbade hon på Brunflogrillen helger och kvällar. När Anna var 22 år startade hon sitt bolag och arrenderade stället.


När hon var 25 letade hon lägenhet i Östersund men det var svårt att få tag på så hon köpte ett hyreshus med 4 lägenheter på Brunflovägen. Det var en rolig tid berättar Anna: - Jag lät kompisar och syrran flytta in. Vi sprang mellan lägenheterna och lånade grejer och fixade middagar som en enda stor familj. Hyreshuset är nu sålt.


2007 köpte hon Sibyllan på busstorget som har expanderat. 2010 träffade hon kärleken Markus "Mackan" Hoversjö på Marité och 2012 kom sonen Angelo.  Samma år köpte hon loss Brunflogrillen och Sibyllan på Vemdalsskalet. Anna letade hus i Hedeviken och tillslut hittade hon ett i Vemdalen istället som hon köpte sommaren 2013.


Några av er kanske kommer ihåg att hon stekte hamburgare i TV-programmet Robinsson 2011. Det var härliga och intressanta 10 dagar berättar Anna som fick 20 sekunder i TV. Hela ön lever på att alla länder är där och spelar in sina Robinsson program. Befolkningen undrade vad Anna gjorde där och hon talade om att hon skulle laga mat till de svenska deltagarna. Svaret hon fick var: Wow, du måste vara väldigt duktig på att steka hamburgare när dom flyger in dig bara för det skrattar Anna.


Det blir inte så mycket till fritid men jag älskar att jobba säger Anna. Hon jobbar själv mest i Brunflo och på Vemdalsskalet. Mackan jobbar på Busstorget. Hon försöker hinna med lite skidor och köra lite skoter. Anna har ca 20 anställda och hon sköter löner och gör scheman själv. Hon sitter även med i Sibyllas styrelse.

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page