top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Jag önskar er alla ett gott nytt år!


Nu börjar 2019 att lida mot sitt slut och det nya året är alldeles strax här. 2019 var ett händelserikt år för min del, på många olika vis. Under den sista månaden av året fick jag möjligheten att ta över Hedeinfo. Det sköter jag i mitt eget lilla företag Bränna design, event och konsult, vilket jag kommer berätta mer om lite längre fram. Stort tack för förtroendet, Rosita! Det känns väldigt roligt att få frågan och chansen att få driva den här fantastiska portalen vidare. Vi har så otroligt mycket som händer här, mycket att visa upp från Sonfjällsbygden. Allt positivt lyfter vi! Jag hoppas att Rosita kommer in och "gästar" oss ibland och fortsätter att ge mig feedback!


Sedan måste tacka er alla för ert tålamod den sista månaden. Ja det har ju varit lite små missar här och där, men nu börjar jag få i alla fall lite kläm på hur det funkar. Jag måste också tacka ett gäng läsare och annonsörer som jag har frågat ut lite extra om hemsidans funktioner, vad man hissar och dissar. Några förändringar kommer nog att ske närmaste tiden.


Nu vill jag också passa på att hälsa alla annonsörer välkomna till ett nytt år tillsammans med mig och Hedeinfo. Under december har det gått ut fakturor via mail och nu i dagarna via brevledes. Annonser, kalenderinlägg och tips på reportage skickar ni in på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Annonserna är gratis för dem som är annonsörer, men kan även betalas per vecka. Se mer under fliken annonsörer.


Önskar Er ett gott slut på 2019 och en god start på det nya året 2020! Vi ses! / Olivia
Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Rosita Persson
Rosita Persson
Dec 31, 2019

Gott nytt år Olivia! Blir bra det här ...

Like
bottom of page