top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Jens Perssons livemusik vid vår butik


Peter Eriksson på Ica Supermarket i Hede har upplevt att många av kunderna som kommit in i hans butik under de senaste veckorna sett lite spända och oroliga ut Antagligen över virussmittan som sprider sig runt i världen. Han funderade vad han kunde göra för att bidra till en lite mer avslappnad stämning inför den kommande påskhelgen, olik allt annat än vad vi är vana vid. För Peter var svaret självklart: -Livemusik!

Han kontaktade då Jens Persson som nappade direkt på idén. Jens har under den senaste tiden lagt ut livesända spelningar på sin facebook, för att sprida lite musik när alla framträdanden är inställda för en bra tid framöver.


Under både onsdagen och skärtorsdagen stod Jens Persson utanför butiken i Hede och spelade.

- Man ser att musiken hjälper till så att situationen känns lite lättare, axlarna sjunker liksom ner på dem som kommer förbi, berättade Jens.

Många stannade till för att lyssna en stund, satte sig ner på bänken och passade på att njuta. Även om det blåste en rätt kall vind på skärtorsdag när jag passade på att träffa Jens en liten stund, så kände man direkt värmen som spred sig i luften när han började spela på sin gitarr. Till och med solen tittade fram och ville vara med. Livemusik är något alldeles speciellt! Man såg att leendena spred sig i ansiktena på dem som passerade eller stannade till. Själv kunde jag inte låta bli att ta ett par trevande danssteg över parkeringen innan jag satte mig för att lyssna.


-Tack Peter & Jens, för ett fint initiativ! Vi hoppas på fler tillfällen! säger jag.

(Filmklipp finns att se på Hedeinfo´s instagram.)

Jens kollar läget så att kassörskorna sjunger med, och kassakön gungar i takt till musiken :)


Text & bild: Hedeinfo

Comments


bottom of page