top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Julskyltning i Hede


I lördags var det julskyltning i Hede, på ett lite annorlunda vis. Utspridda i hela byn och en en betydligt mindre skala, under fler antal timmar var hur handlarna hade pratat ihop sig om att ha

Alla hade tänkt till utifrån sin verksamhet och anpassat på bästa vis för att kunderna skulle känna sig välkomna men samtidigt trygg.

Avstånd & handsprit börjar vi alla bli riktigt duktiga på. Och alla rörde sig familjevis i klungor.


Hos handlarna hade man chansen att ta del av fina erbjudanden och vara med i olika tävlingar.

Vinnarna har presenterats på respektive butiks facebook.

Några knallar hade även kommit för att passa på att sälja lite inför julen, till exempel Marika och Pekka från Nysätern fjällgård. Tunnbröd, kakor och korvar fanns att införskaffa.


Vid Hede turistinformation /sonfjället natur och kultur kunde man gissa på Årets tomte, köpa lotter och kika på klappar med lokal förankring.

Årets tomte finns på bild här nedan för er som missade det. Gissningen är redan klar, men vi bjuder ändå på bilden här:(svaret finns längs ner på sidan, skrivet bakochfram)

Text och bild: Hedeinfo



Årets tomte är llenuht Tnek.


Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page