top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Lyckad invigning av nya lokaler för Kupan


I onsdags slog Röda Korset Kupan i Hede åter upp sina dörrar!

Nu i de nya lokalerna på Ljusbergsväg 1!


Under ett par veckor har verksamheten hållit stängt, men flitens låga har minsann lyst otroligt skarpt bland de personer som helt ideellt ställer upp och arbetar i vanliga fall i butiken. De mesta av tiden gått åt till att sortera, packa ner och packa upp.


-Vilket gäng! säger Gunnel Kihlberg som uttrycker med varma ord sin tacksamhet till alla som hjälpt till att göra flytten möjlig, och så pass smidigt. Gunnel är sedan ett par år ordförande i Röda Korset Hede och flera gånger under vårt samtal påtalar hon vilka klippor hon har vid sin sida.


Flytten till de nya lokalerna resulterar i lite mindre lokalyta, men mer möjlighet till förråd. Spontant tänker jag att dessa lokaler är mer lämpad för just deras verksamhet. Många fönster som ger stort ljusinsläpp, lätt att kika in i fönstren för att se vad som finns, och som fungerar likt stora skyltfönster. Dessutom en härlig stor inbjudande altan där man under invigningsdagen bjöd på kaffe med hembakt dopp.

Gunnel menar att läget är kanske mer optimalt nu, då huset syns från riksväg 84 och lockar till att även passerande stannar till. Det blir som en del av marknadsföringen.

Även ökar genomströmningen av besökare som rör sig mellan de olika viktiga punkterna i byn såsom veterinären, kunder på butikerna på byn, hembygdsgården och turistbyrån. Det gör att läget känns väldigt bra.


De nya lokalerna på Ljusbergs väg 1, intill det lilla torget där bland annat veterinärsstation, laddstolpar och thaivagnen finns blommar ytterligare upp nu med Kupan på plats!


Vi passar på att önska ett varmt lycka till för gänget på Röda Korset Kupan i Hede!Comments


bottom of page