top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Marsbilder - dags att skicka in


Nu är det hög tid att skicka in din bild till

"min bild av sonfjällsbygden".

Det är en liknande tävling som vi körde under förra året, men temat 2021 är lite bredare:

Ja nu undrar ni säkert, hur kan det vara ett tema? Jo, egentligen är det enkelt - bilden ska visa nått av följande:

  • Vad förknippar du med Sonfjällsbygden?

  • Vad gör du helst i Sonfjällsbygden?

  • Vad gör att just Du älskar att vara i Sonfjällsbygden?

Bilden ska vara fotad under månaden som du vill delta i, t ex som nu är det mars-bilder. Alla är varmt välkomna att skicka in till tävlingen. Det spelar ingen roll om du fotat med vanlig digital kamera, mobilen eller systemkamera. Alla kan skicka in bilder, oavsett om du skickat in tidigare eller om det är första gången.


Skicka in Din bild till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska Du själv ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv "månadens bild" som ämne i mailet och ange ditt namn och telefonnummer/mejladress. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många månader som man vill, men med EN bild per månad. Fotot ska vara en bild med enbart natur eller djur, fotad utomhus och inga personer får vara synliga på bilden. (undantag för skor, pjäxor, händer, handskar och liknande)


Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla har då chansen att rösta på sin favoritbild. Namn anges inte i detta läget, utan bilderna är då anonyma. Röstningen sker endast på hemsidan hedeinfo.se fram till den sista den månaden. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild - min bild av Sonfjällsbygden". Man får bara rösta en varsin gång.

Alla som blir "månadens bild" för respektive månad ligger sedan var på fliken månadens bild på Hedeinfo.se.

När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets - min bild av Sonfjällsbygden". Även här har man endast en röst att lägga. Vinst: Vinnaren av "årets - min bild av Sonfjällsbygden" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. När du skickar in din bild via mejl till Hedeinfo, ger du Hedeinfo rätten att använda denna bild på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av - min bild av Sonfjällsbygden" och "årets - min bild av Sonfjällsbygden" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer ej att anges, om ni inte meddelat annat.

Text: Hedeinfo


留言


bottom of page