top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Medlem i Hede Hembygdsgård


Tänk så mycket vackert det finns att se och lära och uppleva på Hede hembygdsgård! Vi har en levande hembygdsgård, en hembygdsgård och en hembygdsförening att vara stolt över! Alltsammans mitt i byn!


Om du inte redan är medlem så skulle vi vilja att bjuda in dig till att bli det! Genom ditt medlemskap bidrar du till hembygdsgårdens bevarande och utveckling! Ett års medlemskap kostar för en familj 200:- och för enskild 150:-. Som medlem får du låna fällbara bord och bänkar om du tex skall ha en fest, du får hyra bagarstugan till subventionerat pris och du får låna bord då det är marknad på hembygdsgården. Du får också hyra logen, eller en mindre samlingslokal till ett subventionerat pris.


Även om du inte är bofast i Hedeområdet, så kan du bli medlem. Du är viktig för oss!

Det går att betala medlemskap via Swish på

123 105 21 58 , eller till bankgiro 476-2670. Skriv ditt namn, din adress och att betalningen avser medlemskap.


Ett STORT TACK till er som redan är medlemmar!


Det går givetvis även bra att skänka en slant till Hede hembygdsförening, våra utgifter för vatten, avlopp, sopor, el har vi ju fortfarande, då intäkterna saknas i år då många arrangemang har fått ställa in under coronapandemi. I vanliga fall anordnar vi bland annat midsommarfirande, sommarmarknad er, byvandringar och flera arranemang under byfestveckan. Inbetalning sker då på samma vis: via swish på

123 105 21 58 , eller till bankgiro 476-2670. Märk då inbetalningen med gåva.


Man kan även stötta föreningen genom att köpa årets upplaga av bygdeboken, eller varför inte fler olika nummer som kanske fattas i din samling eller som berör dig.Om fem år skall föreningen fira sin 90-års dag. Det vore fantastiskt om vi kunde få minst 100 nya medlemmar till dess! Så hjälp gärna till att sprida detta! Tack!


Foto: Hede Hembygdsförening

Text: Barbro Nässelqvist & Hedeinfo

Comments


bottom of page