top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Minigolfen renoveras & får ett lyft


Nu har renoveringen av minigolfbanorna vid Hede Camping påbörjats. De 18 banorna kommer att fräschas upp med nya mattor, slagplåtar, färg och hinder. Detta tack vare ett beviljat stöd från Leader sjö skog och fjäll samt Jordbruksverkets landsbygdsfond som en del av utvecklingen av aktivitetsområdet vid Hede camping.


Ja och apropå hinder, så kommer den förvandlas till Sonfjällsbygdens egen äventyrsgolfbana. Men här behöver vi hjälp!

Tanken var att visa upp allt vi har i området, genom att lyfta våra företag!

Hur då? tänker ni nu, men jag ska ta några exempel:

På varje bana är ju poängen att man ska få i bollen i hålet, vissa banor är klurigare än andra. De kan ju bero på lutning eller vart hålet sitter men kanske framförallt hur hindret ser ut. Och det är här vi tänker att ni kommer in i bilden!

Hindren kan bestå av saker som framhäver ert företag, som ni förknippas med, som ni tillverkar, gör eller säljer.

Färgburkar, verktyg, mattrullar, kaklade hinder, blommor i fasta krukor eller helt enkelt bara er logga på en skylt. Låt fantasin flöda! Kör i fast, så ring mig,Olivia! Jag har lite ideer på lut!


Det finns 18 banor.

Om det blir ett företag per bana, så behövs alltså 18 företag visa intresse. Man kan såklart även göra en bana tillsammans, om man vill.

Men nu gäller först till kvarnen!

Hör av er gärna direkt och intresse finns, så prel.bokar vi en bana för dig. Inget bindande alltså. Banorna uppdaterar vi sedan årsvis inför kommande säsong och vill någon inte fortsätta så löser vi det!

Företaget står för deras material själva och även ev skylt med logga från företagets namn.

Hör av er på Olivia 070 - 73 79 740 (sms eller samtal)/Olivia Söderlund, ordförande i Hede företagargrupp

Comments


bottom of page