top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Ny vecka - ny utmaning!


Den här veckan är det vår instruktör Madde som du i vanliga fall ser vid step-up brädan hos oss som bjuder på veckans utmaning.


Under veckan ska du genomför 50 stycken burpees.

Övningen är en helkroppsövning som får igång puls, rörlighet och styrkan i kroppen.

Börja med att stå upprätt, böjer benen ner, sätt ner händerna i marken, kliv bakåt med fötterna så du hamnar i en klassisk plankposition, gå sakta neråt med hela kroppen mot marken likt en armhävning, kontroll och anspänning i hela kroppen.

När hela kroppen ligger mot marken tar du hjälp med händerna för att pressa dig upp igen, kliv eller hoppa fram och upp till upprätt position. Avsluta med hopp och en klapp ovanför huvudet.


Det finns flera sätt att genomför övningen och På våra sociala medier visar Madde dig med en film hur övningen går till.


Under veckan ska du samla 50 stycken burpees. Du utför de när du vill och hur ofta du vill. Kanske du börja med att göra burpees under 30 sekunder för att se hur många du samlar ihop.

Utför du ett par stycken efter badningen? Eller måste du lämna kontorsstolen för att genomför 2 stycken?

Skicka gärna bilder eller filmer till Korpen Hede där vi får ta del av burpeesutmaningen!


Text och bild: Korpen Hede

Senaste inlägg

Visa alla

Uthyrning av nya vackra Per-Albinfjöset

Vi har hört att det går rykten på byn om vad det kostar att hyra Per- Albinfjöset, men nedan ser ni vad det kostar: * Hyra av festlokal, kök, diskrum, toaletter 5000:- , minus 10 % rabatt för medlemma

bottom of page