top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Nyhet i Hede: Madelenes naglar


Madelene Lövnord är nu klar med sin utbildning till nagelterapeut och har startat ett eget företag. Just nu håller hon att inreda sin egen studio i Hede.

Madelene berättar att det hela började att hon beställde hem ett mycket enkelt kit från nätet som hon provade med. Även om resultatet blev mindre bra, gav det mersmak. Hon började att titta på olika klipp på Youtube och kände att hon bara ville bli bättre och bättre.

Utbildningen gick hon i Östersund och eftersom hon redan hade stor erfarenhet av den praktiska biten, så fokuserade hon på den teoretiska delen under utbildningstiden.

Hon fick nämligen chansen att arbete i Svenstavik på salongen Himla Vacker innan hon var klar med sin utbildning, vilket har varit mycket lärorikt.

Hennes egen salong i Hede är optimal för att kunna ta emot kunder både från Funäsdalshållet och Svegshållet. Det här är något som efterfrågas av många och Madelene hoppas att fler ska satsa på skönhet och hälsa i området.

Madelene har ett instagramkonto som heter @madelenes_naglar där vi kan se en massa fina bilder på naglar som hon har gjort. För att veta mer eller boka tid kontaktar ni Madelene på 070-6886269.


Stort lycka till, Madelene!


Text: Hedeinfo

Bilder: Madelene Lövnord

Komentarai


bottom of page