top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Om du har chansen: vaccinera dig!


"Jag tillhör gruppen 65+ och blev i förra veckan uppringd av Fjällhälsan och erbjuden en tid för vaccination. Vi var en grupp på 10 personer, som fått samma tid. Genom namnupprop kontrollerades att vi var "rätt personer".


Därefter gick vi in i stora salen på Församlingshemmet och fick sitta runt ett bord, på behörigt avstånd från varandra. En sköterska informerade om vaccinet och vi fick till fälle att ställa frågor.


Två sköterskor vaccinerade samtidigt, på ett väldigt effektivt och smidigt sätt. Vi satt kvar på våra platser, tog av tröjor och jackor. Lugnt och metodiskt kom en sköterska fram till var och en och under lite småprat stacks sprutan in i armen. Jag garanterar att det kändes inte ett dugg.


På så sätt tog det femton minuter att vaccinera 10 personer! Som en säkerhetsåtgärd fick vi sitta kvar i ytterligare 15 minuter.

Vi fick AZ:s vaccin, ingen ställde några krav på byte till annan sort.

Ca ett dygn efteråt fick jag en mycket lätt sjukdomskänsla i kroppen, ungefär som när man är på väg att bli förkyld. Ingen feber.

Sov hela natten och var helt återställd nästkommande dag, förutom en lätt smärta i området för "sticket".

Med detta vill jag säga, när du blir erbjuden vaccin SKA du ta chansen!!! "


/tacksam vaccinerad


Text: läsartext från alias tacksam vaccinerad

Bild: Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Vårfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vårfest I Hede igen. Håll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gärna in era annonsunderl

bottom of page