top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Renovering pÄ Hede Camping


VintersÀsongen i Är har lockat hela 60 husvagnar att komma till Hede Camping. Det har stadigt ökat varje Är, intresset för sÀsongsplats eller att stÄ Ärsvis pÄ campingen i Hede.

-Det tycker vi sÄklart jÀtteroligt!

PÄ Hede Camping finns det Àven möjlighet att hyra en stuga eller tÀltplats. Det finns 4 lÀgenhetsstugor i olika storlekar, med mellan 2-6 bÀddar. I dessa stugor finns det dusch, toalett och kök.

PÄ omrÄdet finns Àven 8 enklare campingstugor. NÀr man hyr en av dessa, ingÄr det tillgÄng till servicehuset dÀr det finns ett riktigt kök, duschar, bastu, toaletter, diskrum och liknande.

Varje Är försöker Àgaren som Àr Hede Företagargrupp att renovera nÄnting pÄ omrÄdet eller möta efterfrÄgan frÄn gÀsterna eller behovet.

-I Är har vi renoverat ytterligare en av lÀgenhetsstugorna och satt in ett nytt kök. Herrarnas bastu i servicehuset renoveras just just nu. Vidare har vi bytt ut gamla och installerat 10 nya elplatser för husvagnar.

I fjol gjorde vi en av de andra lÀgenhetsstugors kök, mÄlade fasaden pÄ 4 av de 8 mindre campingstugorna, mÄlat om i servicehuset entré, köpt in nya möbler i flera av stugorna, mÄlat poolen och bytt ut ramen runt barnpoolen bland annat.

Sedan HFG köpte campingen har Àven större renoveringar skett: takbyten, damernas omklÀdningsrum och bastu, installation av nya varmvattenberedare, grillplatser vid varje "hÀstsko" av husvagnar, det har byggts utegym, lekpark och hundrastgÄrd i anslutning, mÄlning av inre tak och vÀggar i 4 campingstugor, ny utedusch och uppfrÀschning av golven i omklÀdningsrummen vid utomhuspoolen och lite annat smÄtt och gott!


Är du intresserad av att boka en stuga kika gĂ€rna in pĂ„ www.bokaharjedalen.se

dÀr det gÄr att boka boende pÄ bland annat Hede Camping.

Har du frÄgor gÄr det bra att ringa campingen pÄ 070-410 20 52.

- VĂ€lkomna hit!



Text: Hedeinfo

Bilder: Hede camping



Senaste inlÀgg

Visa alla

VĂ„rfest i Hede 8 maj!

Onsdag den 8 maj kommer det bli vÄrfest I Hede igen. HÄll utkik efter kommande annonser. Butikerna har öppet till 20 och har finfina erbjudanden i butikerna! Handlare! Skicka gÀrna in era annonsunderl

bottom of page