top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Run of Hope med Hedevikens IFI söndags genomfördes Hedevikens IF årets upplaga av Run of Hope - en insamling till barncancerfonden. Förra året var det många deltagare på plats i Hedeviken för att genomföra loppet tillsammans men detta år var skedde det hela virtuellt och insamlingen skedde via swish.

Insamlingen har hittills gett 3750 kr, men ännu går det bra att skänka en slant. Läs här.


Många begav sig ut ändå men på egen hand, i skogen, på fjället eller byarna för att stötta insamlingen. Ett par av områdets företagare "utmanade" varandra att delta och två av dem gjorde några fina inlägg på sina facebooksidor:


Hede färg & måleri skrev:

Idag är det ”Hedeviken Run of Hope” och vi utmanar nu andra företagare att skänka pengar till Barncancerfonden gärna i samband med någon form av motion. Hedevikens IF står återigen som arrangör.Nysäterns fjällgård skrev:

I söndags gick hem-buföringenav stapeln från Sörvallen/Västvallen med korna och baggen Hampus förstås. Vi passade på att samtidigt delta i Hedevikens IF's Run of Hope - virtuellt-- med våra 12,4 km stöttade därigenom barncancerfonden. /Marika och Pecka, Nysäterns fjällgård


Tack Hedevikens IF för ett fint initiativ! Nästa år hoppas vi att det återigen kan ske ett riktigt "Run of hope" i Hedeviken!


Text: Hedeinfo

Bild: Marika Kaspergård

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page