top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

SigridHelena

Skriven av Rosita Persson 23 januari 2019


Jag fick äran en dag och hälsa på Helena Thunell Hellström i den lilla mysiga stugan på tomten. Hon är född 1974 och uppvuxen i Hede. Gymnasietiden tillbringade hon på Wemerskolan och direkt efter skolan 1993 fick hon jobb hos pappa Åke på Thunells Busstrafik. Där fick hon vara med om utvecklingen av företaget men ville se lite annat och begav sig till Göteborg 1998 och jobbade på en resebyrå i ett ½ år. Där träffade hon Svegaren Patrik Hellström som var där för att se en teater. På hösten de året flyttade hon hem igen och 1999 kom sonen Måns och 2002 dottern My.

Helenas intresse för människor, deras andlighet och välmående har alltid varit stort. Nu har hon kommit igång med sitt företag Sigridhelena. Hon är bergsmeditationsledare, medium, och jobbar med olika behandlingsformer som hon lärt sig genom en utbildning hos psykopraktor skolan. I sin stuga har hon möjlighet att ta emot klienter för olika behandlingar som är bra för kropp och själ. 

Som 15-åring köpte hon sin första Tarotkortlek och då var det mest kompisarnas kärleksbekymmer hon fick hjälpa till med. Men de hela tog fart 2005 när hon fick en privat sittning av Therry Evens. Det var då Helena kände att alla bitarna föll på plats. Sen dess har hon gått många olika kurser för att kunna hjälpa människor. Hon gör gärna en tarotläggning i mån av tid. Det är mycket nu sen Helena tog över Thunells Busstrafik på egen hand.

Hon hämtar kraft och styrka hos sin familj och då främst hos de 4 hundarna och de 3 hästar som finns i Långå. Helena tränar på Korpen och vill gärna lära sig nya saker. Är du intresserad om vad Helena kan hjälpa dig med så läs mer på hennes hemsida Sigridhelena

Komentarai


bottom of page