top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Skolavslutning 2019


Den 14 juni fick äntligen de 183 eleverna på Sonfjällsskolan sitt efterlängtade sommarlov. Lite grått på förmiddagen som sedan blev en solig dag och det var väl tur då även Hede Camping öppnade för säsongen. 8:an sålde fika och pengarna gick till klasskassan.


Ashleigh Tuballa, Vemdalen fick ta emot Lions stipendium som delades ut för 45-året. han får 2500 kronor som han tänker spara.


Moterveringen löd: Han har visat fina framgångar inm slopstyle snowboard, där han vann skol-SM 2018 och kom på andra plats året innan. Under helgerna på vinterhalvåret, åker han och brodern första skidbussen upp till Björnrike för att träna hela dagen, och ta sista bussen hem igen. han har stora drömmar om att lyckas inom sporten och representera sitt hemland Filippinerna på vinter-OS i framtiden. Sommartid syns han alltid på fotbollsplanen under sin fritid, och har under säsongen 2018 spelat i flera ungdomslag bl.a. Hede/Vemdalen. Förutom sina idrottsprestationer är han en mycket god och uppskattad kamrat. Det är en kille med driv som förtjänar att uppskattas för sina prestationer.

Det delades ut flera stipendium till klass 9. Elvira Revelj (bild) fick i samhällsorienterade ämnen. Felix Johansson (bild) i praktisk-estetiska ämnen, Lea Kvarnström i naturorigenterande ämnen och Tova Nilsson i goda kunskaper i matematik och språk. De fick även ett presentkort på 500 kronor. Ha ett underbart sommarlov!


Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page