top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Spökvandring i den mörka höstkvällen


Det var runt 130 personer som lockades till Långå i onsdags för att vara med på spökvandringen som föreningen Långå nytta och nöje arrangerade. Alla barnen fick med sig en ficklampa och sedan skickades grupperna längs den slingrande stigen in i skogen. Längs stigen fick man uppleva många olika kusligheter så som blodiga mumietrasor, skelettdelar och pumpalykor men även de "riktiga" otäckingar som både förde liv och försökte skrämmas! Och dessutom skulle barnen räkna spöken!


Tillbaka vid bana deltog sedan runt 50 barn i en tipsrunda och avslutades med att de som ville eller vågade, fick stoppa ner händerna i hemliga lådor för att gissa innehåller. Vinnaren meddelas under torsdagen och finns att läsa på facebooksidan: Långå nytta o nöje. Sedan var de många som värme sig med en korv, festis, kakor och kaffe vid eldkorgarna som värme gott.


Men tänk den där vita vargen, han fortsatte att stryka runt vid bana och kunde inte låta bli att skrämmas lite mer, till mångas förtjusning eller skräck. Till och med en av de andra otäckingarna blev rädda!


-Tack till alla Er som kom på vår Spökvandring hälsar föreningen Långå nytta och nöjes styrelse och fortsätter: Vi ses på "Bob- och pulkaräjjset" lördagen den 29 februari ( v.9).

留言


bottom of page